Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Ankara Yangın Bapsı kısaltmak isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Bapları ile müteallik merak ettikleri bütün konular karşı vukuf sahibi olabilirler.

üste, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Yangın takkadak insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi midein yangın bapsı son perese kritik bir öneme sahiptir.

Kötü sızdırmaz özelliğe ehil olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Acil çıkış kapısı ismi ile bile bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşu denli gestaltda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten elan mualla mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın bapsı ivedi çıkış derunin kullanılacaksa o çağ muktezi koşulları / standartları sağlayan yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bunu sağlamak derunin yaylı menteşeler kullanılması yeterli değildir , kanat yüzey vadiı ve ağırlığına göre kapı Yangın Kapısı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetçi şeşna kızılınmasına yardımcı evet ve yangının öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Dışarıdan başlangıçe iyi bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli ancak yangın çabucak içeriden açılmalıdır (Antipanik dizge), mideeride kullanılacaksa antipanik bar sistemine hâl göre lazım bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın takkadak açılmamaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

ölçünlü ve sertifikasyonlara normal olarak üretilmiş yangın kapıları ortalama 70 kilo üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri veri birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları ya da nitelikleri tefavüt gösterebilir.

Bu proje, külliyen yönetmeliğe yönlü şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye onayını alarak imalat alışverişlemlerine mebdelıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada elan güvenilen bir düz yaratmaya imkân tanıyoruz. Bizimle çabucak iletişime geçerek hizmetimizle dayalı detaylı marifet alabilirsiniz.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size marifet verecektir.

Report this wiki page