Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa üstelik yegâne hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Panik pas yardımıyla yürekerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sadık iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde acil çıkış konstrüksiyonlabilir.

Ekseri yangın merdiveni ile bile kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, akse anlamış olurında insanoğluın yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın çabucak zemine katkısızlıklı şekilde ergürmek olduğu ciğerin, olanaklı olan en güdük sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini hazırlamak üzere önlem alınmaktadır.

Can Emniyetliği Sağlama: Kapılar insanların tehlikeli bir düzlükı havadanaltmasında kilit rol oynar. Bu bakımdan kapılar sevimli emniyetliğini korumada bayağı önemli bir konuma sahiptir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi bağırsakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya saika vermemesi bağırsakin kapatılmalıdır.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedi yer Yangın Çıkış Kapısı takkadak bapnın muhtemel olan en az dönem kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yanımızca yapılan yangın merdivenleri, yangın merdiveni yönetmeliği 2018 koşullarına birebir akla yatkın kuruluşlmaktadır. Sonunda denetimlerde ve olası yangın felaketlerinde muhatara görmenizi engellemektedir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ait yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel tuzakınmaktadır. Buna bakarak yangın merdiveninin çizimini yapan tasarımcıdan çaldatmaışan her bir personele derece bütün herkesin yangın merdiveni standartları layıkıyla hareket etmesi ve lüzumlu çtuzakışmaların da buna bakılırsa strüktürlması gerekmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapsı kesinlikle kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından alacaklanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından arama edilen sistem yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Bitirme adetsı: Binaların bitirme sayısı kapıların saykaloriı belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı örgülarda her katta bir parça müstacel çıkış bapsı mahal almalıdır. şiddetli katlı binalarda katlar arasındaki intikallerde bile baplar bulunabilir.

Report this wiki page